Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
това за което малко хора си признават... от доста време си мислех че трябва да публикувам мръсните помисли и постъпки на г-н Хък...е дано ви хареса!
Автор: vandal Категория: Поезия
Прочетен: 35982 Постинги: 40 Коментари: 4
Постинги в блога от Март, 2015 г.

Канадски астрономи откриха черна дупка от нов вид в нашата галактика.  Учените от обсерваторията Дейвид  Дънлап  в Торонто са открили черната дупка на учудващо близко разстояние от самата обсерватория. Едва 8500 километра. Черната дупка се различава от познатите досега по вид и структура. Намира се на балканския полуостров, по специфично между Сърбия и Черно море, южно от Румъния и северно от Гърция.

Учените са я нарекли България, по името на древна държава, някога съществувала на тази територия. Докато повечето черни дупки поглъщат светлината, България поглъща финансови активи. За момента е трудно да се каже дали активите трябва да са от еврофондове, заеми или данъци , но веднъж попаднали в близост до  управленския орган на дупката финансовите активи се засмукват и при навлизането в границите на гореопоменатата територия – изчезват. Един от учените – Джон Доу е забелязал странна реакция. При изчезване на активи в черната дупка,  следи от тях се появяват в лицето на офшорни фирми, банкови влогове или скъпи имоти. Ученият налагайки модела на третия закон на Нютон е свързал обектите с черната дупка, заради вида и формата на материята които са идентифицирани с произхода на лица обитаващи територията на България.

Дупката дължи съществуването си благодарение на празитния микроорганизъм „български политик” който е остатъчен продукт от разлагането на социалистическите микроби в комбинация с  псевдо демократични електрони.  Предполагат, че се е появила там в средата на миналия век, най вероятно след втората световна война. Според някои от учените от Торонто дупката ще се затвори от самосебе си, когато притока на активи бъде прекъснат. Микроорганизмите ще потърсят друга подходяща среда за съществуването си или ще измрат. Друг вариант дупката да се затвори и съдържанието и да излезе обратно е ако така наречената „съдебна система”  изградена от неутрони, да заработи, абсорбирайки микроорганизмите един по един.

Холандския учен Рудолф ван Елкмаар, член от екипа на Доу, смята че процеса е необратим. Т.е. активите са завинаги изчезнали, а за поглъщането на микроорганизмите е необходима не „съдебна система” а „народен съд”

Наблюденията над България продължават, учените се надяват че дупката няма да се разрастне.

 

image


Категория: Новини
Прочетен: 657 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене